Home » Evenementen » Samen hoogbegaafd: hoogsensitief en hoogbegaafd

Samen hoogbegaafd: hoogsensitief en hoogbegaafd

  • 21 december 2022
  • 10:00 tot 11:30
  • Locatie: Streams Brink42

Thema: hoogsensitief en hoogbegaafd
Wat is het en hoe voorkom je dat je wereld overweldigt?

Larinda Bok
Hoogbegaafde volwassenen in en rond de gemeente Nijkerk vinden een ontmoetingsplaats in Brink42. Elke laatste woensdagmorgen kan je met vragen over hoogbegaafdheid bij Larinda Bok van Hoogbegaafdexpert terecht.

Larinda ziet een toename van vragen naar informatie over hoogbegaafdheid. Daarom organiseert zij in samenwerking met Streams, maandelijkse ontmoetingsbijeenkomsten voor en over hoogbegaafde volwassenen.

Doelgroep
Deze verbindende bijeenkomsten zijn voor ouders van kinderen waarbij sprake is van vragen rond hoogbegaafdheid, maar ook voor hoogbegaafde volwassenen zelf. De ontmoetingsbijeenkomsten zijn erop gericht om kennis te delen en elkaar als hoogbegaafde volwassene in volle potentie te zien en elkaar te versterken.

Ontmoeten
Brink42 is een sfeervolle ontmoetingsplaats waar hoogbegaafde volwassenen zich welkom mogen voelen.
Om iedereen gelegenheid te geven zichzelf te kunnen zijn is er ruim tijd voor het laten ontstaan van waardevolle verbindingen en het delen van ervaringen.

Kennis delen
Elke bijeenkomst wordt er kennis gedeeld over een specifiek thema rond hoogbegaafdheid. Larinda begeleidt als loopbaanprofessional en hoogbegaafdheid specialist hoogbegaafde volwassenen bij het maken van zinvolle levensloop- en loopbaankeuzes voor een betekenisvol leven.

Praktisch
Maximaal 10 deelnemers
Elke laatste woensdag van de maand
Tijd: 10.00 – 11.30 uur
Plaats: Brink 42, 3863 VB, Nijkerk

Aanmelden
Meld je kosteloos via onderstaand formulier aan voor één of meerdere bijeenkomsten: