Home » Ieder kind een cadeau

Ieder kind een cadeau

De decembermaand staat weer voor de deur. De maand van Sinterklaas en Kerstmis. De maand van geven. Voor kinderen die opgroeien in (verborgen) armoede is een cadeautje helemaal niet vanzelfsprekend.

Daarom initieert onze collega Moniek Kas (van Speelgoedruilkast) voor het derde jaar op rij ‘ieder kind een cadeau’ zodat geen kind in Nijkerk op pakjesavond of onder de kerstboom met lege handen hoeft te zitten.

Aanmelden
Heb of ken je kinderen om dit jaar te verrassen met een mooi cadeautje? Vul dan onderstaand formulier anoniem in en wij zorgen dat er binnenkort een gevulde zak voor je klaarstaat om opgehaald te worden.

Ieder kind een cadeau

Graag geslacht(en) (j/m) en leeftijd(en) vermelden zodat we hierop zo goed mogelijk kunnen aansluiten met de cadeautjes en inpakpapier.
Taartje erbij?
Taart op bestelling naar eigen ontwerp. Met liefde gemaakt door onze thuisbakker(s).
Graag per kind de interesses en/of cadeau-ideeën beschrijven. (Bijv. iets om te bouwen, knutselspullen, een pop, boek, bal etc.)
We sturen een e-mail naar dit e-mailadres wanneer de cadeautjes op te halen zijn. Hierna wordt het ingezonden formulier verwijderd.
Vul hier een kernmerk (bijv. een woord, zin of getallen) in zodat wij de cadeautjes voor jou herkenbaar kunnen labelen.

Meehelpen
Wil jij weten hoe je kunt helpen? Lees dan snel verder!

We zijn op zoek naar:
– Preloved speelgoed
– Inpakpapier (sinterklaas, kerst, feestelijk)
– Jute zakken
– Strooigoed/snoepgoed

Inleveren van bovengenoemden kan van dinsdag t/m zaterdag in de hal bij Brink42.