Home » Informatie » Over Brink42

Over Brink42

Streams Brink42 is een veelzijdige plek, waar ruimte is om te leren te geven en te ontvangen, te vieren en te spelen, te zijn en te onthaasten, te ontmoeten en te ontspannen.

Voormalig ‘Huize de Brink’, gelegen in hartje Nijkerk, is volledig gerenoveerd en beschikt over een sfeervolle lunchroom, bibliotheek, creatieve ruimte en een heerlijk terras in de groene stadstuin. Bij ons heerst een open atmosfeer, waar iedereen welkom is en waar liefde en aandacht merkbaar is.

Streams Brink42 laat zich niet gauw vangen in woorden. Het hart speelt hier een belangrijke rol. Het hart van omzien en bewogenheid. Het hart van ‘je mag er zijn’ en ‘je wordt gehoord’. Een plek van een open atmosfeer waar iedereen zich welkom mag voelen.

We willen je welkom laten voelen door een thuis te creëren waar je onbevangen andere mensen kunt ontmoeten. Een plek met een sociaal maatschappelijk functie waar muren en verschillen wegvallen en waar ‘elkaar versterken’ centraal staat.

Ontmoeting die gericht is op:

  • Ontspanning en gezelligheid: je kan en mag volledig jezelf zijn
  • Proeven van het leven: (h)eerlijk koffiehuis met theetuin als basis
  • Talentontwikkeling en inspiratie: een plaats waar je mag ontdekken, spelen en verbeelden (workshops, lezingen, activiteiten)
  • Oog hebben voor elkaar: ik zie jou

Kom je ook?

Een huis met sociaal maatschappelijke functie, waar muren worden neergehaald en er een sfeer ontstaat van ‘elkaar versterken’. We bieden ruimte voor ontmoeting die gericht is op ontspanning en gezelligheid. Het proeven van het leven met eerlijke koffie, thee en een lunchkaart met streekproducten. Er vindt talentontwikkeling en inspiratie plaats om te ontdekken, spelen en verbeelden door middel van workshops, lezingen en activiteiten.

Verder biedt Brink42 drie gemeubileerde appartementen te huur aan welke uitsluitend bedoeld zijn als tijdelijke voorziening (drie tot maximaal zes maanden) voor vrouwen met directe woningnood.